KZM Čačak u akciji „Osmeh na dar“

Svake godine Kancelarija za mlade rado učestvuje u akciji „Osmeh na dar“ koja ima za cilj prikupljanje paketića za mališane koji su socijalno ugroženi. Danas je održana konferencija za novinare tim povodom.

„U Čačku se odazvao veliki broj škola i ustanova koje su pristale da u svom prostoru postave kutiju u koju će sugrađani moći da prilože svoj doprinos u vidu slatkiša, grickalica, igračaka, školskog pribora i sl.

Prethodne godine podelili smo 592 paketića, a ove godine očekujemo da će i ta neverovatna cifra biti premašena zahvaljujući saradnjama sa drugim organizacijama.

Ove godine naši saradnici su udruženje Irmos, Kolo srpskih sestara, Sportski centar „Mladost“ , školica jezika „Little big ben“. Takođe, po prvi put sarađujemo sa fondacijom „Zajedno za mlade“ čija novogodišnja akcija ima za cilj prikupljanje paketića za decu sa Kosova i Metohije pa će ovog Božića još više mališana sa ovog prostora dobiti svoj poklon.

Ovim putem najavljujemo i humanitarnu žurku koju organizuje Kancelarija za mlade. Žurka će se održati u klubu „Pablik“ 20. decembra sa početkom u 20 časova. Ulaz će se naplaćivati 200 dinara, a sav prikupljen novac biće upotrebljen za humanitarne svrhe, između ostalog i za kupovinu materijala za pravljenje paketića.“ – stoji u saopštenju Kancelarije za mlade Čačak.

Izvor: 032info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име