Todorović: Blokade su protivzakonite i protivustavne. Djilasovi „ekolozi“ ukinuli gradjanima ljudska prava

Povodom jučerašnjih blokada u Preljini oglasio se Milun Todorović, gradonačelnik Čačka i član predsedništva SNS. On je istakao da su blokade protivzakonite i protivustavne i tim putem osudio nasilje koje se dešavalo na protestima.

Juče je Srbija bila talac Djilasovih lažnih „ekologa“, i drugih plaćenih ekstremista, koju su se drznuli da gradjanima ukinu slobodu kretanja. Na ovakav radikalan čin, odlučili su se i Djilasove filijale u Čačku, koje su protivzakonito i protivustavno blokirale Ibarsku magistralu u Preljini i time izazvali saobraćajni kolaps.

Gradjani bi trebalo da znaju da Zakoni o eksproprijaciji i referendumu nemaju nikakve veze sa Rio Tintom, kao i da je Rio Tinto u Srbiju došao u vreme vlasti Djilasa i njegovih saučesnika. Tim povodom je predsednik Vučić razgovarao sa gradjanima Jadra i obećao da će tražiti detalje ugovora sa Rio Tintom.

Nasilje koje smo imali priliku da gledamo, za svaku je osudu i dokaz da je to jedina politika koju opozicija može da ponudi gradjanima.

1 KOMENTAR

  1. Hvala bogu sto kao gradonacelnik znate zakon,pa Vas molim da mi odgovorite da li po zakonu kovid lekar kaze u subotu detetu koje je imalo koronu istice izolacija dovedite ga tad.Na veliku zalost u Cacku neko zabranjuje doktorima da pisu opravdanja subotom pa kaze sta dodjite u ponedeljak sto znaci jos jedan dan izostajanja iz skole .Da li taj ima ime i prezime ko je uveo tu zabranu?Da li vazi isti zakon u Cacku i G.Milanovcu posto tamo nema takva zabrana?Da li su od pocetka korone ucenici malo izgubili pa nemoraju da zure u skolu? Nisam bas nepismena znam da su ovo pitanja a ne odgovor ali sam zelela da budem informisana

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име