Ako notar mora da dokaže da ste časni i istinoljubivi, onda ste u velikom problemu

U našu redakciju je stiglo saopštenje Srpske napredne stranke koje prenosimo u celini;
Da ni sam sebi ne veruje (a kako da mu tek veruju birači) i da ne moze nikako da se odvoji od stranke koju toliko voli i kojom je opčinjen, Ivan Ćalović je dokazao time da je morao da ode kod notara da „overi“ da tobož neće u postizbornu koaliciju sa SNS.
 Ovaj providni populistički manevar, naravno, nema nikakvu pravnu težinu, jer su odbornici vlasnici mandata, ali ima za svrhu zamajavanje javnosti, ali i, pre svega, pendžetiranje obraza odborničkih kandidata jedne grupe građana koji se uporno i patetično pozivaju na istinu i čast. Pa kad su već toliko časni i istinoljubivi, zbog čega postojanje tih uzvišenih vrlina u svakom od njih mora da potvrdi javni beležnik? Biće da, ipak, nisu baš sigurni da ih poseduju.
 Gospodinu Ćaloviću možemo da poručimo da za ovim (o)tužnim igrokazom nije bilo nikakve potrebe, jer je bilo dovoljno da svojim kolegama iz grupe građana objasni zbog čega je napustio Srpsku naprednu stranku, a ne da ih na ovaj način ponižava. Ako im on nije rekao, evo da im mi kažemo, iako, sigurni smo, sve vrlo dobro znaju. Otišao je od nas onda kada mu apetiti nisu bili zadovoljeni, jer nije dobio to što je zamislio da mu pripada. To govori da je u politiku ušao isključivo radi lične promocije i, prevashodno, zadovoljenja sopstvene sujete.
 Bolji život građana, prosperitet grada, veliki infrastrukturni projekti, kapitalne investicije, nova radna mesta, sve ono što je fokusu delovanja Srpske napredne stranke, za njega, jednostavno, nisu teme. A ako ne shvatate da takve stvari moraju da vam budu političke ideje vodilje, onda vam ni notar ne može pomoći.
 Gradski odbor SNS Čačak

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име