AMBASADOR KRALJEVINE ŠPANIJE POSETIO GRAD ČAČAK I POBEDNICE “SRBIJA U RITMU EVROPE”

Ambasador Kraljevine Španije Njegova ekselencija gospodin Raul Bartolome Molina i ekonomski savetnik ambasade Kraljevine Španije gospodin Jose Lopez posetili su danas grad Čačak i bili gost gradonačelnika grada Čačka gospodina Miluna Todorovića i Gradske uprave grada Čačka.

Povod posete je pobeda predstavnica grada Čačka na najvećem dečijem muzičkom takmičenju ovoga tipa u Evropi “Srbija u ritmu Evrope” na Prvoj Srpskoj Televiziji a koje su predstavljale Španiju.

Foto: Kabinet gradonačelnika

Gradonačelnik grada Čačka gospodin Milun Todorović istakao je da su predstavnice Čačka svojom pobedom najzaslužnije za dolazak Njegove ekselencije ambasadora Kraljevine Španije u Čačak ali i da je zalaganje “Srbije u ritmu Evrope” omogućilo šansu deci i omladini grada Čačka da svoje talente predstave celoj Srbiji i Evropi.

Foto: instagram ritamevrope_cacak

Gospodin Igor Karadarević direktor televizijskog programa “Srbija u ritmu Evrope” zahvalio se Njegovoj ekselenciji na dolasku u Čačak ali i gradonačelniku grada Čačka na predivnom prijemu koji je u tu čast organizovan.

Foto: Kabinet gradonačelnika

Izvršni direktor “Ritma Evrope” za deset zemalja gospodin David Makević potvrdio je da će predstavnice grada Čačka otputovati na nagradno putovanje u Španiju po normalizaciji stanja po pitanju virusa Covid-19 i najavio još veći spektakl na Prvoj Srpskoj Televiziji u programu “Srbija u ritmu Evrope”.

Na sastanku se pored uspeha devojaka grada Čačka u televizijskom programu “Srbija u ritmu Evrope” razgovaralo i o već postojećoj saradnji grada Čačka i firmi i kompanija iz Španije ali i o produbljivanju saradnje kako u industrijskom tako i u kulturološkom pravcu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име