Bojović: Vesna, hvala ti na izuzetnoj saradnji!

Smena Vesne Dmitrić, načelnice Gradske uprave za urbanizam je nedavno najavljena od strane člana Gradskog veća i predsednika GrO SPS u Čačku Nemanje Trnavca. Razlog je povezanost njenog sina sa protestima u Beogradu.

Prema koalicionom sporazumu iz 2016. godine socijalisti su preuzeli odgovornost za rukovođenje mestom načelnika Uprave za urbanizam. Trnavac je izjavio da Dmitrić nije član SPS, ali da su joj prilikom preuzimanja odgovornosti za rukovođenjem tom upravom ukazali poverenje i da je jedan jedini uslov bio da svoj posao sprovodi u skladu sa zakonom i odgovorno.

Bilo kako bilo, Vesna Dmitrić je podnela ostavku na mesto načelnika a to je izazvalo razne polemike u gradu na Moravi. Gradonačelnik Čačka Milun Todorović, izjavio je na konferenciji za medije da je u pitanju moralni čin a Milan Bojović, pomoćnik gradonačelnika Čačka, je putem društvene mreže fejsbuk, uputio reči zahvalnosti dugogodišnjoj koleginici.

Foto: fb printskrin

„Vesna Dmitric, hvala ti na izuzetnoj saradnji u prethodnih nekoliko godina u realizaciji brojnih projekata i izuzetnom profesionalizmu koji te uvek karakterisao. Želim ti puno uspeha u novim poslovima, uveren da ćemo i u narednom periodu uspešno saradjivati. Posebno je zadovoljstvo kada ovakva profesionalna saradnja preraste i u prijateljski odnos.
Sveukupne okolnosti su me opredelile da ti ovakvu poruku uputim javno.“ – napisao je Bojović na svom fejsbuk profilu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име