BOLESNO: Funkcioner Dveri poziva na skup i kune one koji se ne odazovu!

Na našu adresu pristigli su komentari i kritike na fejsbuk objavu fisokog funkcionera Dveri, Bratislava Simovića koji poziva Čačane na skup na Gradskom trgu. Ono što je uznemirilo Čačane je način na koji poziva građane da mu se pridruže. Naime, Simović je „bacio kletvu“ na one koji ga ne ispoštuju i ne dođu mu na miting. On nije odredio tačan datum, ni vreme mitinga ali je u kletvi naznačio da se odnosi na naslednike onih koji se ogluše o njegovo naređenje.

„Evo šta oni nama žele.. – „Ko je Čačanin i srpskoga roda a ne došao na Gradski trg ne imao od srca poroda! Kosovo je srce Srbije!“ – Ovo je napisao Bratislav Simović, visoki fukcioner Dveri i šef dverjanskih botova. On im vodi i onu fejsbuk stranicu. Daleko bilo. Jel to taj srednji vek, jel nam to nude Dverjani?“ – pitala je uznemirena Jelena.

„Ovo sa kletvom ti nije trebalo bas!“ – rekla je Marija

„Stvarno nisi normalan Braco!“ – poručuje Dragiša

Inače Bratislav Simović je kandidat za narodnog poslanika na predlog Dveri. Zanimljivo je da se našao na duplo boljem mestu od Đorđa Šipetića, koji je od početka uz Boška Obradovića i koji je lepio plakate po gradu kada Simović nije ni bio član Dveri.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име