Boško Obradović formirao novi politički blok. Nakon izbora će se zalagati za uspostavljanje monarhije

Novo okupljanje na političkoj sceni Srbije – formiran je patriotski blok „Novi ljudi za promenu sistema“.

Blok će predložiti lidera Dveri Boška Obradovića kao kandidata na predstojećim izborima za predsednika Srbije.
Sporazum o saradnji potpisali su Obradović, Ljubomir Simić ispred Srpske monarhističke stranke „Srpska sloga“, Slobodan Samardžić ispred Državotvornog pokreta, Dragan Dobrašinović kao predsednik Uspravne Srbije, predsednik Nove snage Srbija Nikola Malenčić, predsednik Pirotske nove snage Dimitrije Vidanović, predsednik Glasa naroda Dušan Mitić i predsednik udruženja „Svi protiv Rio Tinta“ Duško Kuzović.

Patriotski blok izlazi na izbore na svim nivoima, rečeno je na konferenciji za novinare u Medija centru, prenosi N1.

„Pored prozapadne kolone bivšeg režima, ekološko-zelenog bloka, ovo je treća opoziciona kolona, ja bih rekao crveno-plava-bela, patriotski i antiglobalistički blok. Ovo je treći put između bivše i sadašnje vlasti, ujedinje srpskih rodoljuba“ – naglasio je Obradović.

Stranke koje su pristupile će se zalagati za promenu političkog sistema u Srbiji, za porodične vrednosti, za domaći ekonomski interes, za decentralizaciju i osnaživanje lokalnih samouprava. Posle izbora u Srbiji blok će inicirati promenu oblika vladavine i uspostavljanje monarhije.

„Novi ljudi“ su protiv kovid propusnica, protiv obavezne vakcinacije i pravo na izbor u tom smislu. Otvoreni poziv patriotski blok je uputio poziv i drugim strankama i koalicijama sličnih uverenja.

Ovo nije ujedinje samo za ove izbore, već za dugoročno, strateško bavljenje politikom“ – istakao je Obradović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име