BRATISLAV JUGOVIĆ: „Čačani Boška Obradovića smatraju najobičnijim kokošarem“

Svojim đavolskim savezom sa tajkunom Draganom Đilasom je tu šansu prokockao.

„Boško Obradović se neiskreno zalaže da se gradonačelnici biraju neposredno, što jeste dobro za razvoj demokratije, ali je i dobro napomenuti da je ovakav način lokalnih izbora ukinula vlast koju je personifikovao tajkun Dragan Đilas, sadašnji vlasnik Boška Obradovića.

Ne postoji Čačanin koji ne zna da je Boško Obradović neiskren u ovim zahtevima obzirom da ga je u svom rodnom selu na predsedničkim izborima glasalo svega nekoliko birača.

O demokratiji mogu da govore samo one političke snage kojima smanjeni cenzus od 3 procenta nije nedostižan i koji pristaju da budu vlasništvo birača, a ne tajkuna Dragana Đilasa. O demokratiji ne mogu da govore ljudi koji bez izbora hoće da preuzmu vlast – nasiljem, upadima na RTS, vešalima, napadima na predstavnike naroda u parlamentu, lažnim štrajkom glađu, ludilom…

Boško Obradović je imao šansu da pobeđuje u Čačku. Svojim đavolskim savezom sa tajkunom Draganom Đilasom je tu šansu prokockao. Čačani mu nikad neće oprostiti što ih je izneverio. Smatraju ga jednim najobičnijim kokošarem i nikad mu ne bi svojim glasovima na čačanskim biralištima omogućili da pređe umanjeni cenzus od 3 procenta.“ – zaključuje Jugović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име