Čačak: Džabe je Pižon cepao članske karte. Meštani Kačulica podržavaju napredak!

Na parlamentarnim i predsedničkim izborima koji su održani 3. aprila ove godine, Čačani su svoje glasove ubedljivo najviše dali Aleksandru Vučiću i naprednjacima.

U toku kampanje, opozicija je smisleno iskoristila bivšeg odbornika u Skupštini grada Čačka, Miloljuba Majstorovića Pižona, koji je pred kamerama iscepao svoju člansku kartu, poručivši tada da će isčlaniti sve Kačuljane. On je tom prilikom počeo da cepa i druge članske karte koje nije podelio članovima za vreme njegovog mandata. U tome su ga sprečili aktivisti SNS koji su se taj dan našli u prostorijama stranke.

Konsultacije pred performans: Majstorović u pratnji Đenadića, bivšeg odbornika Dveri

Meštani sela Kačulice koji su članovi SNS su bili šokirani kada su čuli i videli šta se desilo.

„Mene su zvali iz stranke i rekli da mi je Pižon pocepao moju člansku kartu i rekao da ja više ne želim da budem član. Ja sam se šokirala. Ja volim Vučića i svi ga glasamo, a karticu mi Pižon nikada nije ni doneo. Mi smo mu na sastancima dugo tražili članske karte ali on je sve govorio da će doneti. Znam da je otišao iz SNS jer je bio lično nezadovoljan. Sad je valjda u Dverima. Ma, mi smo ovde u Kačulicama svi za Vučića i sad ovaj put što su nam uradili je samo dokaz da je to prava vlast za nas.“ – rekla je meštanka Kačulica, koja je i član SNS-a.

Milun Todorović je danas posetio Kačulice i obišao završetak radova na asfaltiranju putnog pravca u ovom selu. Tom prilikom su ga dočekali zadovoljni meštani Kačulica.

Odborniku Štavljaninu toplo oko srca kada vidi koliko se radi i ulaže u sela oko Slatine

„Ovu subotu iskoristili smo za radnu posetu Kačulicama i obilazak završetka radova na asfaltiranju Jevtovića puta. Putni pravac dužine 400m olakšaće svakodnevicu svih meštana mesne zajednice, ali najviše mališanima i našim mladim sugrađanima koji su ponos ovog mesta.“ – rekao je Todorović.

Jevtovića put u Kačulicama

„Za dve godine je urađeno 3.100 metara novog puta i asfalta u Kačulicama. Naravno, planirano je i da se reši vodosnabdevanje u ovoj mesnoj zajednici, projekat je u završnoj fazi i nadamo se da ćemo ove godine i ugovoriti početak radova. Na kontrolisan vodosistem Kukići, pored 167 domaćinstava koja bi, nakon toga, trebalo da dobiju vodu sa ovog vodosistema, biće priključen i Dom za stare, što je od izuzetnog značaja, jer oko stotinu starih osoba se nalazi u njemu“ – dodao je gradonačelnik Todorović, ističući da će lokalna samouprava i u budućnosti imati sluha za zahteve sugrađana za reševanje infrastrukturnih problema.

Konsultacije pred performans: Majstorović u pratnji Đenadića, bivšeg odbornika Dveri

Kada su izborni rezultati u pitanju, naprednjaci su 2020. u Kačulicama imali oko 50%, a 2022. su imali 67,5%. Prostom računicom dolazimo do zaključka da je Pižon džabe cepao članske karte, jedino ako mu je to bio uslov da se učlani u Dveri.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име