ČAČAK NA SVETSKOJ MAPI: Poznata platforma za dostavu od danas u Čačku

Jedna od vodećih svetskih platformi za dostavu hrane, Glovo, od danas je stigla u Čačak. Time se grad na Zapadnoj Moravi pridružio međunarodnoj porodici od 100 gradova iz 26 zemalja širom planete, kao što su Barselona, Madrid, Rim, Varšava, Lisabon i drugima, zahvaljujući čemu će Čačani moći da poručuju bilo šta na kućnu adresu i da očekuju brzu i efikasnu dostavu.

Između ostalog, stanovnici Čačka imaće širok izbor restorana, prodavnica i apoteka, iz kojih mogu poručivati proizvode koristeći ovu popularnu aplikaciju. Jedina stvari koju svako mora da uradi kako bi uživao u brojnim pogodnostima ove jednostavne, praktične i korisne platforme jeste da na svoj mobilni telefon besplatno preuzme Glovo aplikaciju. Istovremeno, novi korisnici iz Čačka će do kraja aprila imati potpuno besplatnu dostavu, što je takođe jedna od pogodnosti.

Foto: Jovan Nikolić

U početku, usluga će biti dostupna u Aveniji Lipa, Vinari, Alvadžinici, na Ljubićkom Keju, Starom Sajmištu i delu Ljubića i Kulinovačkog Polja, pokrivajući na taj način veliki deo Čačka, dok će ulicama ovih delova grada „krstariti“ Gloveri, kuriri prepoznatljivi po velikim žutim rančevima u kojima korisnicima dostavljaju šta god odaberu iz bogate ponude.

“Sa zadovoljstvom objavljujemo da će od danas aplikacija biti omogućena i u Čačku i da nam je drago da se pridružuje našoj velikoj međunarodnoj porodici. Glovo je svuda odlično prihvaćen i želimo da vrednost i ponudu iz sveta donesemo u Čačak, grad poznat po svojoj gastronomskoj ponudi i visokim kulinarskim standardima. Prenosimo svoje iskustvo i znanje, ali takođe i inovacije, novu energiju i savremenu aplikaciju, i planiramo da sve to iskoristimo kako bismo Čačanima ponudili jedno potpuno novo iskustvo u poručivanju hrane i ostalih proizvoda”, izjavio je Branimir Đurović, direktor kompanije Glovo u Srbiji.

Foto: Jovan Nikolić

Nije slučajno da ovakav novitet za lokalno stanovništvo dolazi sa početkom proleća.

“Želimo da svakodnevicu svojih korisnika učinimo lakšom i jednostavnijom. Sa idejom da ‘svakome damo pristup bilo čemu’, da dostavljamo hranu iz najboljih restorana, stvari iz supermarketa ili apoteka, te najukusnije poslastice, bićemo na usluzi svima. Ovo je samo deo onoga što nudimo, sa prosečnim vremenom dostave manjim od 35 minuta. Brendovi kao Milky palačinke, Idea ili DM samo su neki od Glovo partnera od kojih će naši korisnici iz Čačka moći da poručuju, a ponuda će se u budućnosti proširiti i na mnoge druge”, dodao je Đurović.

Foto: Jovan Nikolić

U vremenima kada je, zbog pandemije Kovid-19, preporučljivo izbegavanje mesta sa mnogo ljudi i direktan kontakt sa drugim osobama, Glovo predstavlja odličnu priliku za poručivanje bilo čega, bez napuštanja sopstvenog doma, dok beskontaktna dostava svim korisnicima pruža dodatnu bezbednost.

Glovo postoji u Srbiji od 2019. godine, a trenutno posluje u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Subotici i Pančevu. Osim Čačka, u planu je širenje i na druge gradove.

PR tekst

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име