Čačak: Za opremanje vrtića – centar klastera 4,2 miliona dinara

Milun Todorović je potpisao još jedan ugovor sa ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Brankom Ružićem i Čačku obezbedio dodatnih 4,2 miliona dinara za vrtiće – centre klastera.

„Sa prvim potpredsednikom Vlade Srbije i ministrom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Brankom Ružićem, potpisali smo ugovor o opremanju vrtića – centara klastera u kojima će se, u cilju edukacije, organizovati stručne posete zaposlenih iz drugih predškolskih ustanova u Srbiji, dalji razvoj kvalitetne prakse, razmena iskustva i realizacija jednodnevnih stručnih skupova.“ – poručio je Todorović.

Vrtići – centri klasteri biće opremljeni niskim mobilnim nameštajem, didaktičkim sredstvima i IKT opremom u vrednosti od 21 milion dinara, a sredstva su obezbeđena u okviru Projekta „Inkluzivno predškolsko vaspitanje“ koji Ministarstvo realizuje u saradnji sa Svetskom bankom.

Ovim ugovorom, Grad Čačak dobija sredstva u vrednosti od 4,2 miliona dinara. Pored našeg grada Čačka, ugovore su potpisali i predstavnici gradova i predškolskih ustanova iz Beograda, Novog Sada, Pirota i Loznice.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име