Čačani na kampu perspektivnih sportista Takmičari PK Luna na kampu perspektivnih sportista

I ove godine Plesni savez Srbije je organizovao Kamp perspektivnih sportista u Kanjiži. Kamp je pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta.

Dvadeset takmičara je izborilo učešće na kampu od toga osmoro čačana, takmičara

kluba Luna.

Četiri plesna para Plesnog kluba Luna, Jana Lukić i Jovan Ilić, Marija Bilbija i Vuk Borović, Iva Ferluga i Stefan Stančić, Sara Bogdanović i Nikola Čutović su dobili čast da treniraju i rade sa vrhunskim trenerima na desetodnevnom kampu.

Njima je sve bilo obezbedjeno i finansirano od strane Plesnog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta, a uprava Grada Čačka im je obezbedila prevoz i još jednom dala neizmernu podršku.

Kamp i letnje pripreme su ove godine bile bazirane prvenstveno na svakodnevnim kondicionim pripremama, koje su sa takmičarima radili profesionalni treneri, nastavnici fizičkog vaspitanja Vesna Pešov i Nemanja Božić.

Deca su prezadovoljna, imali su sjajne treninge, na otvorenom, na stazama u bazenima, a naravno između treninga odmarali i družili se, stekli nove prijatelje i povezali se sa svojim vršnjacima.
Kampovi su sjajan vid pripreme takmičara, upućeni na treninge, shvatajući to kao ozbiljan rad na sebi ali naravno i mogućnost drženja i boljeg upznavanja sa decom iz drugih gradova i klubova.

Sjajni utisci takmičara, volja za još više treniranja i posvećenost sportu koji treniraju je pokazatelj da je ovo sjajna stvar.
Velika zahvalnost Plesnom savezu Srbije, Ministarstvu omladine i sporta, Gradu Čačku i trenerima na kampu na velikoj podršci mladim sportistima!

PR Tekst

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име