Čačanski klub “Nemanja” je uzeo učešće na takmičenju u Kraljevu (FOTO)

U nedelju, čačanski klub “Nemanja” je uzeo učešće na takmičenju u Kraljevu, u organizaciji KK “Reikon”- “Kraljevački pobednik”.

Nemanjići su ovaj prijateljski turnir posetili sa svojih 16 takmičara i vratili se sa 17 medalja. Svi su nastupili u jednoj disciplini, dok je Dragan Božić nastupio u dve discipline.

On se okitio sa dve zlatne medalje, ali je dobio i pehar kao najstariji takmičar na turniru. Dragan Božić je i krajem februara na redovnoj Skupštini, nagrađen je kao drugoplasirani najuspešniji takmičar za celu Fudokan federaciju u protekloj godini, u kategoriji veterana.

Dragan je počeo da vežba u klubu “Nemanja” još dok je trener Zorana bila prisutna, uz svog sina i kasnije kada je sin napustio ovaj sport, Dragan je ostao veran klubu, karateu i to mu daje samo odlične rezultate. Što se tiče ostvarenih rezultata u Kraljevu kaže: “Volim takmičarski adrenalin. Vođen tim porivom otputujem ja sa drugrima iz KK Nemanja u Kraljevo na XIX turnir KK Reikon. Osvojim zlatnu medalju iz kata, zlatnu medalju iz kumite sporta i na molbu organizatora turnira zdušno pristanem da sa senseji Marjanom Markovićem odradim revijalno borbe.Vratio sam se kući punog srca i medalja.”

U Kraljevu su medalje, pored Dragana , osvojili i sledeći takmičari:

Zlato:
Ivana Simović.

Srebro:
Iskra Rakonjac,
Pavle Djokanović,
Lena Davidović,
Nikola Matović.

Bronza:
Stefan Vasilijević,
Marija Zečević,
Anja Stajić
Una Stajić,
Nađa Šijaković,
Đurđa Čkonjević,
Una Dramićanin,
Natalija Ranitović,
Natalija Bogdanović,
Milica Lazarević.


“Iako fizički nisam bila u mogućnosti da prisustvujem turniru, moji članovi su predstavili svoj klub, mene kao trenera na pravi način. Pokazali su sportski duh, kulturu i poštovanje. Veliku zahvalnost dugujem Aleksandru Živkoviću, našem članu, kao i Draganu Božiću koji su me zamenili na pravi način i vodili računa o deci kao da sam ja tu. Još jednom smo dokazali šta nam je zaista bitno i šta gajimo u klubu. Hvala roditeljima koji su prisustvovali i Ivanu Petroviću na sigurnoj vožnji”. – poručuju iz kluba.

Nemanjići nastavljaju dalje, spremaju se već za naredno takmičenje. Rade i vredno vežbaju u svojim sekcijama i uvek su otvoreni za nove članove!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име