Čačanski naprednjaci biraju delegate za stranačku skupštinu

Ovih dana na društvenim mrežama je primećena pojačana aktivnost čačanskih naprednjaka. Naime, kako saznajemo, u toku je izbor za delegate koji će imati pravo glasa na stranačkoj skupštini SNS, koja će biti u Beogradu, u drugoj polovini oktobra.

Foto: čačanski naprednjaci

Sastancima predsedavaju predsednici mesnih odbora SNS, a primetno je konstantno prisustvo Miluna Todorovića i narodnih poslanika. Delegati koji budu izabrani ispred Gradskog odbora u Čačku imaće pravo da glasaju članove najviših stranačkih organa SNS-a.

Foto: čačanski naprednjaci

„Sastanci se zakazuju svakodnevno. Pored izbora delegata, razmatraju se izveštaji o radu i plan rada za naredni period. Članovi se rado odazivaju sastancima uz poštovanje epidemioloških mera. Ovo nam je nedostajalo, oseća se pozitivna energija. Dobra vest je da je sada koordinator svih stručnih saveta Dušan Radojević, on je koordinirao radom Unije mladih SNS preko deset godina. Verujem da će sinergija mladih i iskusnih članova biti dobitna kombinacija. Očekujem da će ovaj tempo rada biti sve do izbora na proleće koji neće biti nimalo laki.“ – poručuju čačanski naprednjaci.

Foto: čačanski naprednjaci

Čini se da su naprednjaci ovim aktivnostima započeli pripreme za predstojeće izbore koji nas očekuju na proleće 2022. godine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име