Čačanski naprednjaci krenuli u kampanju

Izbori su raspisani, a proglašena je i lista pod rednim brojem jedan, „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“. To je bio povod da se danas na Gradskom trgu okupi na desetine aktivista SNS.

Gradjani su prilazili štandovima, pružali podršku, raspitivali se za neke projekte i davali sugestije. Saznajemo da su za pola sata naprednjaci dobili čak dvanaest novih članova, što pokazuje da im je popularnost i dalje ogromna.

„Danas smo izašli medju naše sugradjane da razgovaramo o budućnosti i našem programu. Narednih mesec dana bićemo često na terenu ali idući put ćemo deliti i simpatične poklone“ – rekla je Nadica Niketić, odbornica u gradskoj Skupštini.

Medju prisutnima su bili Biljana Jakovljević i Dušan Radojević, narodni poslanici iz prošlog skupštinskog saziva.

Radojević je ponovo kandidat za narodnog poslanika i ovoga puta se nalazi na 55. mestu na listi „Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“. Pored njega kandidati su još Djordje Todorović (166.), Milica Dačić (169.) i Marko Parezanović (178.). Što se koalicije tiče, kandidati su Aleksa Jugović iz SPO (112.) i Ilo Mihajlovski iz PUPS-a (247.)

Prisutne aktiviste je posetio Milun Todorović, član predsedništva SNS i predsednik Gradskog odbora. Saznali smo da su naprednjaci danas bili aktivni i na Ljubić keju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име