Čačansko domaće pivo „ČARLTON“

Kada kažemo Čačak, najčešće asocijacije su: košarka, meandri Zapadne Morave, ali i pečenje i čačanska rakija. Ipak, Čačani znaju da naprave i pivo i to zanatsko, definitivno izuzetnog kvaliteta!

Kraft pivara „Čarlton“ je osnovana 2018. godine u Čačku u porodici Cvijović koja je danas vlasnik, među Čačanima čuvene, gostionice „Mladost“ odakle je počelo plasiranje „Čarltona“. Ideja za proizvodnjom zanatskog piva je nastala iz pasije prema ukusu, izgledu i načinu proizvodnje zanatskog piva. Kao prva pivara ovog tipa u ovom kraju uspeli su u želji da Čačak i okolinu upoznaju sa svojim kvalitetom i postanu svojevrstan lokalni brend.

Od svog osnivanja do danas ulažu svoje znanje i ljubav u proizvodnju odnosno kuvanje piva, sa ciljem da se pomere granice u kvalitetu i proizvodnji piva uz neodvojiv osvrt na uživanje mušterija.

Situacija koja je nastala kao posledica Korona virusa uskratila nam je zadovoljstvo da uživamo u čuvenoj Gostionici Mladost, ali domaćini su rešili da nam izadju u susret i omogućili su dostavu ovog napitka.

Za porudzbine preko 500 dinara dostava je BESPLATNA, za manje dostava se naplaćuje 100 dinara.

Dostavu možete poručiti u periodu 09-22h!

Hranu i domaće pivo možete poručiti pozivom gostionice Mladost na brojeve:
☎️ 065 2543 547
☎️ 032 348 712

PR Tekst

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име