Danas je 45 godina Fakulteta tehničkih nauka u Čačku

Dragi diplomirani studenti,
uvažene kolege,
poštovani prijatelji,
na današnji dan pre 45 godina počeo je da radi naš Fakultet, nekada Pedagoško-tehnički, a danas Fakultet tehničkih nauka u Čačku.

U ime kolektiva Fakulteta, dekanskog kolegijuma i u svoje lično ime čestitam studentima koji su u školskoj 2019/2020. godini diplomirali na svim nivoima akademskih i strukovnih studija sa željom da svi vi koji ste stekli visoko obrazovanje na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku budete uspešni u svojim profesijama i da vam trenuci provedeni u našem zajedničkom kolektivu budu u najlepšem sećanju.

Žao mi je što zbog pandemijskih okolnosti nismo u prilici da priredimo novembarsku svečanost i zajedno sa vama – našim diplomcima, studentima, kolegama u penziji, gostima, predstavnicima medija, podelimo radost jubilarnih 45 godina postojanja i rada Fakulteta tehničkih nauka u Čačku i 60 godina visokog obrazovanja u Čačku, jer u ovom periodu je najvažnije da svi budemo zdravi.

Nadam se da će nam pandemijske prilike omogućiti da svečanu dodelu diploma, dodelu nagrada najboljim studentima i našim saradnicima iz privrede, uz prigodan program i u prisustvu prijatelja Fakulteta, priredimo na proleće u zdravlju i na radost svih nas.

10. novembar 2020. godine Dekan Fakulteta tehničkih nauka u Čačku
Prof. dr Danijela Milošević

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име