DEL SYSTEMS DONACIJA GRADSKOJ BOLNICI – DONIRAJ I TI

U vremenu kada se pokazalo da jedno savremeno društvo ne može da funkcioniše bez osnaženog zdravstvenog sistema, svaka pomoć na tom putu je dobrodošla. Donacije pomažu da prevaziđemo brojne prepreke u svakodnevnom radu i da olakšaju obavljanje odgovornog posla čiji je krajnji rezultat – zdravlje i život pacijenata.

Društveno-odgovorni pojedinaci i privredni subjekati su javni glas svih onih koji mogu da pomognu da se uspešno planiraju obnove i rekonstruišu bolnički kapaciteti, nabave potrebni materijali i uređaji koji su neophodni u dijagnostici i lečenju, kao i saniraju tekući problemi koji su čekali na rešenje i po nekoliko decenija.

Pandemija korona virusa, bila je velika lekcija o tome koje stvari treba menjati na bolje. Čačanska Opšta bolnica je u tom izazovu spretno pronašla načine da odgovori potrebama pacijenata. Zahvaljujući lekarima, medicinskom i nemedicinskom osoblju koji su veći deo pandemije proveli u skafanderima i u prvoj liniji odbrane, izbegnut je najgori scenario kog smo se svi plašili. Donacije pojedinaca, ali i privrednih subjekata su u tom vremenu bile od izuzetne važnosti, a odnosile su se na potrošne materijale koji su bili neophodni u svakodnevnom radu.

Ove godine IT kompanija „Del Systems“ u saradnji sa kompanijom „Merano“ je započela misiju donacija za pomoć i rekonstrukciju bolničkih kapaciteta odeljenju radiologije, gradske Bolnice u Čačku. Odeljenje radiologije jedna je od najfrekventnijih u čačanskoj Opštoj bolnici. Na hiljade pacijenata na mesečnom nivou potraži pomoć i dijagnostiku, koji su krucijalni za nastavak daljeg lečenja. Mobilijar ove službe u pojedinim ordinacijama prilično je poslužio svojoj nameni. Neophodno je da bolničko osoblje ima optimalne uslove za rad, donacijom stolica i klupa za čekaonicu obezbedjen je preko potreban konfor pacijentima koji se leče u odeljenju radiologije.

Svako društvo i zajednica se oslanja na kolektivnu odgovornost i značaj međusobne podrške. Mediji su ključ u svemu tome, jer njihova pažnja mora biti usmerena na podizanje svesti o neophodnosti svake vrste pomoći, ne samo u slučaju naše najveće zdravstvene ustanove, već i u svim segmentima sistema gde su život i čovek u fokusu.

Del Systems kompanija poziva sve preduzetnike i gradjane da podržimo borbu za unapredjenje grada Čačka, da zajedno obezbedimo i unapredimo lečenje naših sugrađana, ali i budućih generacija. Napraviti iskorak i biti donator, podići svest o važnosti pomoći koju možemo jedni drugima da pružimo svima jasno stavlja do znanja da plemenitost i društvena odgovornost daju nadu za bolju budućnost.

Naše donacije pomažu da omogućimo neometano funkcionisanje svakog bolničkog odeljenja, jer doprineti zajednici na bilo koji način – uspeh je za sve!

 

Za više informacija pratite profile Del Systems na društvenim mrežama ili posetite naš zvanični sajt https://delsystems.net/

PR tekst

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име