„Dessert“ donirao kolače za volontere u Čačku

Zbog otkazanih slavlja i proslava u čačanskom kraju, stala je i proizvodnja kolača i torti. Radnice su kući a kolači pripremljeni za učeničke domove su poslati deci u Zvečanskoj.

Foto printskrin: RTS

„Da sam malo mladja išla bih da budem volonter. Nisam navikla da sedim kući i onda kažem koleginici ja bih, smem li, da napravimo volonterima nešto slatko da ih okrepimo da povrate malo snage, energije da mogu da izdrže sve ove dane.“ – kazala je Zorica, vlasnica „Dessert“.

Po starom receptu, šam rolne su očas bile spremne za više od stotinu volontera koju su svakodnevno na terenu. U Zoričinoj radionici spremljeno je slatko iznenadjenje.

Foto printskrin: RTS

„Dugujemo joj veliku zahvalnost i velika je čast što je se setila tih volontera koji su maltene 24 sata dostupni svima. Ovim gestom podiže se moral kod svih volontera kao i pripadnika Civilne zaštite opšte namene koji bukvalno opslužuju celokupno stanovništvo starije od 65 godina na teritoriji grada Čačka.“ – dodao je Zečević.

Kolače su preuzeli Milan Bojović, pomoćnik gradonačelnika i Igor Trifunović, predsednik Skupštine grada Čačka, nakon čega su ih razdelili po Mesnim zajednicama i tim povodom se zahvalili na društvenoj mreži fejsbuk.

Foto printskrin: RTS

„Veliko hvala našoj Zorici i preduzeću „Dessert“ Čačak, koji su danas naše volontere u 11 centara obradovali kutijama prelepih kolača.“ – napisao je Milan Bojović na svom fb profilu.

Izvor: RTS / 032info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име