Dobro došli na 21. Košarkaški turnir ”Zicer”

Na terenu Mesne zajednice 3. decembar ove godine biće održan 21. Košarkaški turnir ,,ZICER”, od 14. juna i trajaće pet dana. Na turniru će učestvovati veliki broj mladih košarkaša u četiri kategorije: mlađi pioniri (2012. i mlađi), pioniri (2010/2011), kadeti (2008/2009) i juniori (2006/2007). U subotu 15.juna sa početkom u 8.00 časova biće organizovan i turnir za najmlađe, učestvovaće deca od prvog do četvrtog razreda.

Svečano otvaranje košarkaškog turnira je 14. juna u 19 časova. Očekuje se učesce više od 25 ekipa koje će se takmičiti na ,,Ziceru” i veliki broj gledalaca. Na samom terenu su ove godine postavljene su još dve fiksne tribine.

image description

Organizator košarkaškog turnira, Srđan Radenović napominje i podseća da će ove godine na 21. Košarkaškom turniru ,,Ziceru” biti I prateće manifestacije:, promocije auto škola, Star dens studija, Kangu studija, Biblioteke. Planirani su mini koncerti predavanja o istoriji košarke. Ovo je jedini turnir u Srbiji koji se organizuje u igri ,,pet na pet”. Takođe na ,,Ziceru” biće održano drugo po redu takmičenje 3x3x3.

Poslednja dva dana turnira organizovaće se šutiranje trojki, kao I šutiranje sa pola terena, a najbolje očekuje veliki broj nagrada kao I poklona od ljudi koji već godinama pomažu organizaciji turnira I bez kojih se ovaj turnir ne bi mogao održati.

– Pozivamo sve takmičare da prijave svoje ekipe do 13. Juna na broj telefona 064/128-75-77, ali i sve zaljubljenike u košarku da dođu i svojim prisustvom ulepšaju ovaj turnir. Pokažimo da je Čačak grad košarke!

Ovom prilikom zahvaljujemo se prijateljima ,,Zicera”, svim ljudima dobre volje koji su podržali turnir i ove godine:

OPŠTINA GRADA ČAČKA, GENERALNI SPONZORI: AC MANIC, KK ČAČAK 94, DUNAV OSIGURANJE, LAKE AUTO, BRAZIL KLADIONICE, MOZZART, UNIPROMET, STOLARIJA BOGDANOVIĆ, SLOVAS, BB TRADE, P….S…. FASHION, JKP KOMUNALAC, CHIPSY WAY, DTM, MESNA ZAJEDNICA 3. DECEMBAR, IGT, AS BEZBEDNOST, EKOMEX, MAXIMUS TERETANA, POH, IVB SOLUTION, KONEKTO IT SOLUTIONS, FIZIO KINETIK, VIA VOSTOK, PECENJARA JANKOVIC, PONS, PROGON, TIM MAX, ARHITEKTONSKI STUDIO SYNTESIS QUATRO, KONGSEASON, M.V. LULIĆ, SVIV AUTO ŠKOLA, AQUAS VODA, LABEL, AUTO DASTER, PINK TAXI, TIM MAX, AUTO LUČO, USPON, POX, JELEN PIVO, MIVEX, GELLATO TORTE, RESTORAN ĆURE, KIA PETRIĆ, EURIMASHINE, ELDORADO KAFA, DANILOVIĆ FAMILY INVEST, VET NENADOVIĆ, GENERAL PROMET, WEDING DRESS VIŠNJA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име