Drugi West Wine fest u Čačku 9. jula na Gradskoj plaži – Dođite po svoju kapljicu istine

Predstojeći drugi festival West Wine fest, jedinstven događaj izabranih domaćih i regionalnih vinarija odigraće se na 9. jula od 17 do 23 časa na gradskoj plaži u Čačku, na samo nekoliko minuta od samog centra grada, u potpunoj prirodi i lepote Morave.

Uz zvuke gitare, pored reke, uz prefinjenu atmosferu, uz zavidnu selkciju izlagača, a naravno biće pristuni razni noviteti i premijere. Pored vinskih profesionalaca sajam će posetiti ljubitelji vina kako iz Čačka tako i iz okolnih gradova.
U Čačku trenutno vlada veliko interesovanje za održavanje festivala. Zbog takvih oklonosti, organizatori su odlučili da za mesto održavanja festivala iskoriste čitavu gradsku plažu, jer kako kažu MOrava je novi centar grada i centar svih dešavanja.

Vinarije će imati pirliku da se upoznaju sa obožavaocima vina iz Čačka i okoline, kao i sa ugostiteljima i mnogim ljudima koji će specijalno ovim povodom prisustvovati ovom posebnom događaju.

Organizatori ističu i to da su ponosni što ih je na prvom festivalu posetilo više od 1000 ljudi i što su uspeli da zaintigiraju veliki broj građana Čačka i okoline. Takođe, kažu da neće zanemariti popularnost rakija u ovom kraju, pa će se tako pored vinarija na sajmu predstavitti i najpozantije destilerije.

1 KOMENTAR

  1. Ne bih da budem trgovac ali sto se toliko forsira Morava (betonirani komarnik).. Plaćaju porez i lokalu u centru.. Zašto Moravu koja krca i bez toga forsirati.. Okrenite se oko sebe u gradu.. Ne mora šetalište ali imate veliki broj lokala u Nemanjinoj ulici, oko Car Lazara je pravo mesto za ovaj skup (stari Čačak..)…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име