Dugoočekivani spektakl na Gradskom trgu u Čačku

Povodom obeležavanja Srpske Nove godine, Grad Čačak i Turistička organizacija Čačka organizuju koncert jednog od najpopularnijih srpskih izvođača.

Za doček 13. januara uveče sugrađane i goste zabavljaće Aco Pejović. Dugoočekivani spektakl zakazan je za 23 časa, na Gradskom trgu u Čačku.
„Dugoočekivani nastup Aca Pejovića uveseliće sve posetioce i Čačane koji se odluče da Srpsku Novu godinu dočekaju u gradu na Moravi. Reakcije sugrađana i velikog broja ljudi iz okolnih gradova navode na to da će događaj biti veoma posećen.“, navode iz TO Čačka.

„Dugi niz godina, osluškujući želje sugrađana, odlučili smo da organizujemo koncert Aca Pejovića, jednog od najpopularnijih srpskih izvođača. Ovo je poslednji u nizu koncerata u okviru bogatog Novogodišnjeg programa u Čačku.“, dodaju iz TO Čačka.

Posetimo, koncerti velikih zvezda Tonija Cetinskog i Željka Vasića, na kome je gost bio Dejan Petrović&Big Band, okupili su više hiljada posetilaca, koji su se, uprkos hladnom vremenu, fantastično proveli i dočekali novu 2023. godinu.

„Veliki broj Čačana ali i gostiju sa strane posetio je prethodno održane koncerte. Najbolji pokazatelj posećenosti su maksimalno rasprodati hotelski kapaciteti, kako od strane domaćih, tako i inostranih gostiju. Na to je, svakako, uticao veoma bogat i sadržajan kulturni program u okviru Novogodišnjih praznika ali i sve veća vidljivost grada Čačka na turističkoj mapi Srbije.“, saopštavaju iz TO Čačka.

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju koncertu fantastičnog izvođača Aca Pejovića i uživaju u njegovim vanvremenskim hitovima. Nezaboravan provod je zagarantovan.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име