Dukat za prvorođenče

Prvog dana nove godine gradonačelnik Todorović i njegov zamenik Vladan Milić posetili su čačansko Porodilište, gde su sve majke darivali novogodišnjim paketima, a mami prve bebe rođene u ovoj godini Gornjomilanovčanki Katarini Stefanović darivali su dukat za njenu ćerkicu koja će se zvati Natalija, a na svet je došla 1. januara 2024. godine u 6:35 časova.

Kako je naglasio gradonačelnik Todorović ovo je jedan od najlepših dana u godini, kada je u prilici da poseti čačansko Porodilište, iz koga izlaze nasmejane majke.

„U protekloj godini, naši lekari odradili su 1.206 porođaja, a na svet je došlo 1.212 beba. Uslovi na Porodilištu su odlični. Zajedno sa Vladom RS smo 2017. godine rekonstruisali Porodilište, uložili značajan novac u operacionu salu i uslovi za porodilje su odlični, što nam potvrđuju i one i zaposleni. Želja nam je da svake godine bude što više dece, jer za to se svi zajedno borimo. Ove godine smo, pored dukata i naših paketića, doneli jedan poklon od predsednika Republike Aleksandra Vučića, hranu, uglavnom slatkiše, domaće proizvodnje, za zaposlene, ali i za porodilje, sa željom da im život bude što lepši i slađi u 2024. godini“ – rekao je gradonačelnik Čačka

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име