Dveri i „Savez za Srbiju“ na ivici cenzusa

Dragan Đilas i stranke okupljene oko njega u Savezu za Srbiju imaju mizernu podršku građana, otkrilo je novo istraživanje uglednog američkog Nacionalnog demokratskog instituta (NDI) koje je preneo Danas

List koji otvoreno podržava tajkuna Đilasa i njegove političke prikolice Jeremića, Obradovića, Lutovca i ostale, morao je da prizna ono što nikako nisu hteli da je podrška SzS u srpskom narodu – smešno mala.

Morali su da priznaju, jer na istraživanje ne mogu da imaju nikakvu zamerku, pošto ga je radio ugledni američki Nacionalni demokratski institut (NDI).

Prema tom, čak i prema Danasovim kriterijumima nespornom istraživanju, koaliciju u kojoj bi se našli Demokratska stranka, Stranka slobode i pravde, Dveri, Nova stranka i Socijaldemokratska stranka na izborima bi podržalo 6% ispitanika! To je pokazalo istraživanje javnog mnjenja koje je u novembru u Srbiji sproveo NDI, uz podršku USAID.

Što se tiče rejtinga pojedinačnih političara stvari stoje još gore za Đilasa i njegovu ekpu!

Prema ovom istraživanju, lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu naklonjeno je tek 7% građana, a lideru DS Zoranu Lutovcu samo 5%. Eto kolika je njihova „snaga“!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име