EKSKLUZIVNO: Kreću smene loših kadrova u Čačku, pod lupom svi gradski funkcioneri

Srpska napredna stranka u Čačku u koordinaciji sa Izvršnim odborom ove stranke poslednjih nekoliko nedelja detaljno analizira rad svojih funkcionera. Rezultat te analize biće smena većeg broja funkcionera u narednih mesec dana, ekskluzivno saznaje MediaPortal.

Pod lupom su svi funkcioneri, a kako saznajemo najviše šansi za smenu imaju predsednik skupštine grada, pomoćnici gradonačelnika, nekoliko članova gradskog veća i nekoliko direktora lokalnih, ali i republičkih javnih preduzeća koja imaju filijale u Čačku. To je epilog sastanka gradskog odbora čačanskog SNS-a na kome je bio prisutan Krsto Janjušević, član predsedništva Srpske napredne stranke.

„Neki misle da stranka postoji da bi oni imali fotelje i da bi gledali samo svoj interes. To se neće tolerisati i ove smene poslužiće kao opomena svima koji ne shvataju da su izabrani da rade za gradjane, državu i opšti interes. Niko neće biti poštedjen analize rada, biće smenjeni i neki za koje se mislilo da su nedodirljivi, a njih će zameniti bolji kadrovi koji svojim radom i sa mnogo vise energije mogu da doprinesu boljem zivotu gradjana Čačka u svim oblastima, što je za SNS prioritet“– kaže za MediaPortal visoko pozicionirani izvor lokalnog SNS-a.

Pretpostavlja se da će se sa prvim smenama krenuti i pre kraja godine, pa se može očekivati da naredna sednica skupštine grada bude veoma zanimljiva.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име