FK „Gaučosi“ sašili i donirali maske Civilnoj zaštiti Čačak

Nema dana a da nas ne ohrabri neka lepa vest u ovu vreme virusa. Ovaj put je u pitanju fudbalska školica FK „Gaučosi“ Čačak.

Sašili su 100 komada maski i donirali pripadnicima Civilne zaštite Čačak koji su na terenu 24 sata u borbi protiv korone. Maski i dezinfikacionih sredstava ima dovoljno ali ovaki gestovi su uvek vredni pažnje jer pokazuju da svi možemo dati svoj doprinos u zajedničkoj borbi protiv virusa korone.

Foto: 032info

„Iako zbog novonastale situacije ne rade i ne bave se sportom FK Gaučosi su našli način da prevaziđu vanrednu situaciju i nadju sebi posla . Skromna donacija civilnoj zaštiti kao i svim volonterima u vidu zaštitnih maski mali je znak pažnje našeg kluba koji misli i promoviše zdrav život. Ovim putem FK Gaučosi pozivaju sve škole fudbala i klubove da pomognu onima kojima je to u ovom trenutku najpotrebnije. Budi zdrav i ostani kod kuće.“ – poručuju iz FK Gaučosi Čačak.

Ovo je samo jedan primer u nizu mnogih humanih stvari koji se svakodnevno dešavaju u našem gradu i podsećaju na snagu koju imamo kada smo jedinstveni.

Izvor: 032info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име