GG „Čačak je naš“ nastavlja sa prikupljanjem potpisa

Grupa građana “ČAČAK JE NAŠ“ nastavlja sa aktivnostima u okviru kojih se organizuje skupljanje potpisa podrške za listu svojih odborničkih kandidata. Vaš potpis možete dati u četvrtak 21. maja, u vremenu od 14 do 19h , subotu 23. maja od 12 do 17h, kao i svaki dan sledeće nedelje od 10 do 17h u prostorijama Grupe građana, ulica Bogićevićeva 12 (pored caffea „Žuta kuća,“).

U istom terminu i na istom mestu, u cilju evidentiranja mogu se prijaviti građani koji žele da u izbornom procesu učestvuju kao članovi izbornih komisija na biračkim mestima.

„Važno je da imamo građansku kontrolu izbora koju će na svakom glasačkom mestu obaviti odgovorni građani kao „čuvari glasačkih kutija“ – poručuju iz Grupe građana „Čačak je naš“ i dodaju:

„Budimo odgovorni i poštujmo mere zaštite, ponesite zaštitne maske i rukavice kada pođete da date potpis za našu izbornu listu. Ako se desi da zaboravite zaštitnu masku i rukavice dobićete besplatno u našim prostorijama, zahvaljujući donaciji firme „P…S… Fashion“ koja na ovaj način pokazuje brigu o zdravlju svih nas. Dobro došli“

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име