Goreli kontejneri u ul. Svetozara Markovića

Nedelja 16. februar 2020. godine. U ulici Svetozara Markovića je u ranim jutarnjim satima, vatrogasna ekipa gasila namerno izazvane požare na nekoliko kontejerna u ulici Svetozara Markovića

U ranim jutarnjim satima u nedelju 16. februara, oko 200 ujutro stanovnici okolnih zgrada u u lici Svetozara Markovića su pozvali vatrogasce, zbog niza požara izazvanih na kontejnerima za odlaganje smeća, na delu ulice od Nemanjine, do OŠ “Filip Filipović”. U pitanju je nekoliko posuda od 1,1 m3 i jedan podzemni kontejner.

Kada se desi da se neadekvatnim korišćenjem posude za smeće kontejner zapali (ubacivanjem žara), trudimo se da apelima utičemo na korisnike usluga da povedu računa i žar ugase pre ostavljanja u kontejner.

Međutim kada se ovako nešto desi, mi jednostavno nemamo adekvatan komentar i potpuno je nejasno i neverovatno da je huliganima veoma interesantno divljanje i iživljavanje nad kontejnerima. Ovi “junaci” kao da imaju nešto protiv ovih posuda, jer kada neko krene od početka, pa do kraja ulice i na tom putu zapali pet kontejnera, napravi veliku materijalnu štetu, ugrozi živote ljudi i požarom dovede u opasnost okolinu, ne može da bude ništa drugo nego veoma ograničene svesti i veoma niskog koeficijenta iteligencije.

Nadamo se da će počinioci biti otkriveni i sankcionisani, a da ćemo objavljivanjem učinjenog, uz pomoć javne osude svih nas učiniti da ovakvih događaja više ne dolazi.

Izvor: 032info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име