Grad Čačak izmirio dug Jele Surudžić

ČAČAK – Iz kabineta gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića saopšteno je da je Grad Čačak uplatio 100.000 dinara bivšoj direktorki PU “Radost“ Jeli Surudžić kako bi izmirila dug nakon što su joj izvršitelji oduzeli penziju, ali i dinarsku i deviznu štednju.

Kako je navedeno u saopštenju, Jela Surudžić, koja je zaslužna za odrastanje brojnih generacija Čačana, u vrtićima širom našeg grada i njihove nezaboravne boravke u odmaralištima u Ulcinju i na Zdravljaku, našla se u veoma teškoj situaciji, kojom joj je ugrožena egzistencija.
Dalje se navodi da se ona obratila pismom gradonačelniku Čačka Milunu Todoroviću za pomoć, kako bi izmirila dug koji nije u mogućnosti da isplati na osnovu sudske presude, te je bila prinuđena da pozajmi 100.000 dinara.

„Obaveštavamo javnost da je gradonačelnik, smatrajući da gospođa Jela Surudžić nije zaslužila da se nađe u ovakvoj situaciji, u ime lokalne samouprave, doneo odluku da joj Grad Čačak pomogne, tako da je je njen zahtev uvažio i pomenuti dug je izmiren“ – navodi se u saopštenju iz kabineta gradonačelnika Čačka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име