Gradonačelnik posetio Jovanoviće u Kukićima

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић јуче је посетио домаћинство Стефана Јовановића у Кукћима, који је кућу са окућницом купио прошле године, захваљујући конкурсу Министарства за бригу о селу, преко кога се за те намене додељују бесповратна средства у износу од 10.000 евра.

„Кроз овај конкурс за младе брачне парове, од Владе РС имамо велику подршку преко ресорног министарства да пружимо што боље услове да млади брачни парови остану на селу. Наравно, наша локална самоуправа управо ради на томе да се живот на селу не разликује од живота у граду, улагајући првенствено у путну инфраструктуру, али и у вртиће и школе, и у све остало за чиме наши суграђани искажу потребу“ – рекао је Тодоровић.

Стефан Јовановић је преко јавног конкурса Министарства за бригу о селу добио 10.000 евра бесповратних средстава за куповину сеоске куће са окућницом у Кукићима.

„Донација од Министарства нам је пуно значила, да за почетак купимо кућу. Наравно, уложили смо средства да је уредимо и даље на томе радимо. Ми, као млади брачни пар, смо баш желели да останемо на селу. Развили смо овде и породични посао са стругаром и мислим да је за миран живот, близу града, а опет ван велике гужве, живот у селима идеалан“ – каже Јовановић

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име