GRAND TAXI stigao u Čačak: Putujte sa stilom!

GRAND TAXI DOO je kompanija koja je osnovana 2022. godine sa ciljem da se pozicionira kao značajan tržišni učesnik u pružanju taxi usluga na teritoriji grada Čačka.

Svog prvog radnog dana, svim građanima omogućen je potpuno BESPLATAN taxi prevoz u cilju upoznavanja kompanije i kvaliteta usluga. Reakcije građana su i više nego odlične, usluga je maksimalno profesionalna, cene su veoma pristupačne.

U voznom parku poseduje isključivo NOVA i komforna vozila koja su opremljena WI-FI internetom i savremenom GPS navigacijom i mogućnošću praćenja, tako da naši korisnici u svakom momentu mogu znati gde se vozilo nalazi.

Kao inovatori i pratioci savremenih trendova taxi usluge, konstantno i svakodnevno rade na poboljšanju istih, a fokus svih zaposlenih je na kodeksu ponašanja, ugledu firme, ljubaznošću prema klijentima…

Grand Taxi poseduje isključivo profesionalne i ljubazne vozače sa višegodišnjim iskustvom.

Što se tiče usluga, osim gradske i međugradske vožnje, vrše vožnje u inostranstvo, vožnje na aerodrom i sa aerodroma.

Takođe, posluju sa pravnim licima kojima je potreban prevoz zaposlenih i klijenata, plaćanjem preko računa na odloženo.

GRAND TAXI kao društveno-odgovorna kompanija nesebično učestvuje u raznim akcijama i sponzor je mnogih dobrotvornih organizacija, turnira, klubova i pojedinaca…

Cilj i poslovni plan je da do kraja 2022. godine uspešno posluju na teritoriji grada Čačka sa 30 novih vozila i preko 80 zaposlenih sa tendencijom širenja kapaciteta.

USLUGE GRAND TAXI SU DOSTUPNE 24 sata svakog dana, GRAND TAXI možete pozvati na brojeve 032/51 222 00 i 069/51 222 00 kao i putem vibera.

PR tekst

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име