Haos u čačanskom POKS-u, pale pretnje smrću!

Sinoć je u novim prostorijama POKS-a došlo do sukoba medju monarhistima. Kako nezvanično saznajemo razlog ovog incidenta su medjusobni sukobi i struje medju njima. Jedni podržavaju inicijativu Boška Obradovića za ujedinjenje monarhista, drugi su za DSS, a treći smatraju da treba pročistiti stranku od komunista.

Kako nezvanično saznajemo, sinoć je došlo do verbalne rasprave gde su jedni druge optuživali za izdaju, a potom je izvesni „Tranzit Radulović“ koji je kandidat za odbornika, pretio smrću kolegi Aleksandru Kundačini, takodje odborničkom kandidatu. Naš izvor otkriva da je Radulović rekao Kundačini da će mu isčupati grkljan, a ceo slučaj će biti prijavljen čačanskoj policiji.

Inače u čačanskoj organizaciji POKS-a nevolje ne prestaju. U toku je proterivanje članova i pravljenje spiskova nepodobnih. Jedni u druge upiru prste zbog koketiranja sa drugim strankama.

Članovi su nezadovoljni što su odbornici POKS-a na jednoj od poslednjih sednica Skupštine grada Čačka, javno podržali povećanje plata funkcionerima i to se nije svidelo nekima u toj stranci.

„Pitam se odakle nama novac za stranačke prostorije i gde su donacije koje dobijamo na ime odbornika. Stičem utisak da nas pozivaju samo kad se ide na miting i da se slikamo, a kada se zapošljavaju članovi onda zovu samo probrane. Gori smo od komunjara.“ – zaključuje član POKS-a.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име