Ilić pozvao Čačane na proteste u Preljinu, Todorović: Ilića su Čačani poslali u političku penziju

Vučić je vratio u Skupštinu Zakon o eksproprijaciji, a Vlada ga povlači iz procedure. Tim povodom oglasio se i organizator protesta.

„Čovek se drži za reč, a vo za rogove“, rekao je Savo Manojlović iz pokreta Kreni-promeni odgovarajući na pitanje da li će biti prekinute blokade puteva, organizovane u prethodne dve subote u Srbiji zbog nezadovoljstva građana zakonima o eksproprijaciji i referendumu i narodnoj inicijativi. Time su gradjanski protesti završeni.

Vučić je doneo takvu odluku zbog uplašenih gradjana koji nisu razumeli zakone. Opozicija ove proteste vidi kao priliku da prigrabi neki politički poen i zato pozivaju gradjane na dalje blokade. Takav slučaj je i u Čačku. Tim povodom oglasio se Milun Todorović koji je rekao da su gradjani Ilića poslali u političku penziju.

„Veoma sam tužan kada vidim da čovek sa smetlišta političke istorije, onaj koji je izmislio teorijski izraz i praksu “kraduckanja” i koji u svojim napadima besa i frustracije iskaljuje svoje nezadovoljstvo nad ženama, upućuje poziv svojim sugrađanima.

Tom čoveku izgleda nije jasno da smo ga, nakon 20 godina vlasti za čije vreme nije uradio apsolutno ništa, na demokratskim izborima ispratili u političku penziju, iako je svojim neradom i nezalaganjem za Čačak u 20 godina svoje vlasti nije ni pošteno zaslužio. Čini mi se da Velimiru Iliću, i nakon drugog izbornog debakla, nije jasno da za njegove ispade besa i frustracije nema mesta u borbi za još bolji, lepši i uređeniji Čačak.

Na nama je, drage sugrađanke i sugrađani, da istrajemo u borbi za napredak i da nikada ne zaboravimo koliko je bilo teško da zajedničkim snagama ispravimo sve greške Velimira Ilića i vratimo Čačak na mapu pristojne Srbije i konačno budemo ponosni na naš lepi grad.“ – rekao je Todorović.

1 KOMENTAR

  1. Kad se Lampek umesao pisi propalo. Do koje pobede majke ti ga raspale smrdljive?Ne dao bog vise da se takvi kao ti nesto pitaju. Smradu raspali

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име