Impresivna borba Čačanskog vuka. Vruć gostujući teren i sudije ipak presudile Krdžiću!

HFN 2 opravdao je očekivanja publike koja je uživala u vrhunskom spektaklu. Osam sjajnih mečeva uz produkcijski šou potvrdili su da je ova borilačka revija organizovana na svetskom nivou.

Meč koji je možda privukao i najviše pažnje publike jeste bila borba našeg Čačanina Jovice Krdžića i domaćeg borca Damjana Savanovića!

POGLEDAJTE SNIMAK BORBE

Bila je to prava borba titana čime je i sam naziv turnira opravdan. Izuzetno jak protivnik, domaća publika i sudije, sve su to bili protivnici našega Jovice. Uprkos svemu pokazao je stamenost, tehniku, snagu i prema mišljenju mnogih u ovom meču bio i bolji borac, i više zaslužio pobedu! Jedino što je nedostajalo bio je nokaut. Kako se na kraju i ispostavilo to je verovatno bio i jedini način da na ovako vrućem gostujućem terenu naš borac zapravo i može da dodje do pobede.

„Izuzetno jak protivnik, spreman sam ušao u ovaj meč, ali nijanse su presudile ovoga puta! Sve čestitke protivniku, a ja nastavljam da se spremam za sledeće izazove koji me čekaju! Želim da moji Čačani i cela Srbija budu ponosni na mene!“ – izjavio je Jovica.

Sve u svemu sudije su presudile kako su presudile,ali ono sto je najvažnije i jedino sto je sigurno publika je svakako uživala u borbi kao i svaki put kada se u ringu nadje mladi Čačanski vuk!

PR Tekst

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име