Izborna skupština SPS Čačak: Trnavac i dalje prvi čovek čačanskih socijalista

ČAČAK – U sali Skupštine Grada Čačka održana u petak uveče održana je Izborna konferencija Socijalističke partije Srbije u Čačku.

Za predsednika Gradskog odbora jednoglasno izabran je dosadanji prvi čovek čačanskih socijalista Nemanja Trnavac, koga su podržale sve mesne organizacije, Izvršni odbor i potpredsednici

Osim toga, izabrani su svi organi Gradskog odbora, kao i novi saziv tog tela.

„Na današnji dan pre 32 godine, formiran je odbor SPS u Čačku. Baš na ovaj datum smo održali Izbornu konferenciju, koja je bila praznik politike i pokazatelj našeg međusobnog odnosa i pravca u kome idemo jedinstveni. Naš cilj je XI Kongres SPS koji će biti održan 17. decembra u Beogradu i ponovni izbor Ivice Dačića za predsednika i čvrsto zastupanje politike naše partije. U Čačku je jednoglasno predloženo da Ivica Dačić i dalje kao predsednik partije vodi SPS, kao i svi predlozi članova za organe partije. Poslali smo jasnu poruku da smo najjača politička organizacija u gradu na Zapadnoj Moravi i da idemo složni i spremni na naredne izbore koji budu na redu“ – naveo je Nemanja Trnavac.

Prema njegovim rečima, kuriozitet ove Izborne konferencije je taj što su u novom gradskom odboru svi prethodni predsednici SPS u Čačku, koji, kako je istakao, “nesebično učestvuju u radu i svojim iskustvom doprinose za dobrobit naše organizacije, građana i građanki, odnosno drugarica i drugova“.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име