Izgradjena dva putna pravca sa asfaltom u Trnavi

Ogromno je zadovoljstvo doći u složnu porodicu od 11 članova, u kojoj se tri generacije bave poljoprivrednom proizvodnjom. Nema većeg uspeha nego videti suze radosnice u očima jednog od najstarijih meštana Trnave, Raja Vujovića, zbog novog asfalta koji mu je stigao pred kuću.

Danas smo posetili i porodicu Vemić. Izgradili smo dva putna pravca sa novim asfaltom u dužini od 1.650 metara. Iz republičkog budžeta, preko JP „Putevi Srbije“ u ove puteve je investirano 13 miliona dinara.

Spasoja i Nadu Vemić, koji uzgajaju voće i povrće na 15 hektara, nedavno smo posetili, a danas su nas, kao i uvek do sada, dočekali domaćinski. Ovi divni mladi i vredni ljudi maju od koga da vide, imao je ko da im prenese znanje i usadi osećaj odgovornosti. Puno mi je srce kada vidim da tri generacije opstaju na selu, vedri, nasmejani i zadovoljni. Zbog ovakvih primera ulažemo u putnu infrastrukturu i činimo sve što je u našoj moći, kako bi njihov posao bio što uspešniji. Vemići su primer da sloga i odgovornost vode ka uspehu, kao i Rajo Vujović, koji je nakon naše posete siguran da ćemo uvek biti tu da čujemo potrebe svih naših sugrađana i potrudimo se da im izađemo u susret, najviše što možemo.

Tekst/foto: fb Milun Todorović

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име