JKP „Komunalac“ – mere u skladu sa instrukcijama kriznog štaba

Наше предузеће је у складу проглашеним ванредним стањем на територији Републике Србије и инструкцијама Градскког штаба за ванредене ситуације Града Чачка, предузело низ мера у циљу спречавања ширења вируса COVID –19.

Запосленима у свим радним јединицама је подељено дезинфекционо средство Антисепсол 1, “хируршке”-заштитне рукавице, одређени број заштитних маски је подељен а у току је набавка до задовољавања потребног броја, тако да ће у току дана сва заштитна средства бити у функцији.

Издата су решења за рад на даљину, за све запослене који у процесу рада могу несметано да обављају свој посао, са посебном пажњом на запослене из ризичних категорија, где је омогућено коришћење годишњих одмора, зарађених и слободних дана.

Документ са мерама заштите, Завода за јавно здравље Града Чачка са упутствима и контактима је у аналогном и дигиталном облику подељен запосленим радницима.

Посебно су угрожени радници РЈ “Пијаца”, РЈ “Чистоћа” и РЈ “Јавна хигијна” који раде на терену, односно у контакту су са посудама за одлагање смећа, раде са странкама и на шалтерима за наплату наших услуга, па се у том правцу врше корекције у извшавању радних задатака а у циљу што мањег контакта са странкама.

Шалтери за наплату наших услуга несметано функционишу, просторије се редовно дезинфикују, благајнице су на посебним мерама заштите и дезинфекције.

Градске пијаце су место где је велика фрекфенција људи, што је посебно ризично за ширење вируса. Приметан је мањи број посетилаца, односно купаца, поједини суграђани се појављују са заштитним маскама. Запослени радници на градским пијацама су упозорени да воде рачуна о непосредном контакту са нашим купцима и продавцима у смислу избегавања руковања, држања препорученог растојања и слично.

KUPAC NA PIJACI
НАШ СУГРАЂАНИН НА ПИЈАЦИ
Запослени на пијаци су обишли све наше старије продавце и саветовали им да не долазе на продајна места у наредном периоду.

Тезге на пијацама су на довољном растојању и не угрожавају несметани рад у овим условима.

Стоји апел свим корисницима услуга да што краће бораве у редовима на шалтерима, а нашим суграђанима који на било који начин имају потребу да нас контактирају, то раде путем телефона, контакт форми на нашем сајту и да без преке потребе не долазе просторије нашег предузећа, што је генерална препорука о избегавању непосредних контаката.

Бесплатан позив са фиксног телефона
0800 300 032
КОНТАКТ ЗА СВЕ МРЕЖЕ:
032 557 82 02
EЛЕКТРОНСКА ПОШТА:
direkcija@komunalac.co.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име