Kancelarija za mlade: Otvoren je konkurs za učešće na Svetioniku znanja

Kancelarija za mlade grada Čačka poziva srednjoškolce treće i četvrte godine da se priključe izazovu i pokažu svoju spremnost da svojim idejama menjaju svet na projektu „SVETIONIK ZNANJA“! 

Projekat „Svetionik znanja“ okuplja 48 talentovanih učenika iz 12 lokalnih zajednica, sa ciljem da zajedno oblikuju bolju budućnost.

Četvoročlane ekipe, pod mentorskim vođstvom i koordinacijom omladinske organizacije, imaće priliku da razvijaju inovativne projekte koji će unaprediti život u njihovoj sredini.

Tematski su obuhvaćene četiri ključne sfere:

– Informacione tehnologije

– Zaštita životne sredine

– Javno zdravlje

– Društvena odgovornost i aktivizam

Pridružite se „Svetioniku znanja“ i budite deo pokreta ka pozitivnim promenama!

Konkurs za učesnike je otvoren do 10. septembra .

Izabrani tim iz Čačka imaće priliku da se pripremi za rad na projektima na Seminaru u Kragujevcu (22 – 24. septembra). Završni događaj je u Bajinoj Bašti u decembru na kom će srednjoškolci imati priliku da predstave svoje projekte i ideje stručnom žiriju!

Nešto što opisuje Svetionik znanja je: #druženje #timskirad #kreativnost #zabava #putovanje #projekti #ideje #zajednica #mladi #lideri #inovacije…

Ukoliko vidiš sebe u ovoj misiji sa srednjoškolcima širom Srbije ovo je Prijavni formular. Ovaj formular možete pronaći i u opisu profila Kancelarije za mlade Čačak

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име