Karađorđevići donirali pomoć vrednu 500 hiljada evra bolnicama u Srbiji

Princ Aleksandar i princeza Katarina, izrazili su zahvalnost dr Daglasu Džeksonu, osnivaču Projekta C.U.R.E. za veliku pomoć koju su pružili zdravstvenim radnicima i bolnicama u Srbiji.

Bolnice u Srbiji dobiće medicinsku pomoć zahvaljujući dr. Daglasu Džeksonu, Projektu C.U.R.E, humanitarnoj organizaciji Lifeline Njujork, i koordinacijom Fondacije Princeze Katarine, ukupne vrednosti veće od 500.000 evra.

Foto: Alo.rs

„Želela bih da izrazim zahvalnost de Daglasu Džeksonu za njegov ogroman doprinos Fondaciji princeze Katarine, u pružanju podrške lekarima i medicinskim sestrama u našim bolnicama širom Srbije. Veliki je blagoslov imati takvog dobrog prijatelja koji pomaže Srbiji “, rekla je princeza Katarina.

Dr Daglas Džekson iz Projekta C.U.R.E pomaže Srbiji već duži niz godina, a do sada su poslali ukupno 13 kontejnera sanitetskog materijala u srpske bolnice.

Foto: Alo.rs

U tri kontejnera medicinske pomoći koja će biti isporučena nalazi se: 96 električnih bolničkih kreveta za intenzivnu negu (Striker ICU beds), 3 pediatrijska kreveta za pregled pacijenata, 380 dušeka za bolničke krevete, 30 stalaka za infuziju, 2 sterilizatora (Autoclave za suvu sterilizaciju), 5 štapova za hodanje, 5 noćnih stočića, 200 štaka, 10 štaka za decu, 40 hodalica i 315 lopata za ležeće pacijente.

Foto: Alo.rs

Princeza Katarina zahvaljuje kompaniji A. Intereuropa i Balkan d.o.o. iz Beograda zbog velike pomoći u carinjenju, transportu i skladištenju ove dragocene medicinske pomoći.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име