Karate klub „Pobednik 032“ vrši upis novih članova

Kao relativno mlad klub, opravdava svoje ime „Pobednik“ na svim takmičenjima. Kod nas treniraju najbolji, kako takmičari, tako i rekreativci. Starosne granice za upis, ne postoje.
Bavljenje karateom kao sportom, idealna je postavka za razvijanje pozitivnih psihofizičkih osobina kod mladih ljudi, posebno u školskom uzrastu.
Suprotno predrasudama koje borilačke sportove karakterizuju nasilnim, karate svojim vežbačima primarno nudi disciplinu, poštovanje i samokontrolu kao osnovne pretpostavke za bavljenje ovim sportom.

Foto: Karate klub „Pobednik 032“

Karate nije samo poseban oblik samoodbrane već je i sport koji pruža priliku za prihvatanje zdravog i uravnoteženog načina života koji objedinjuje telesno, umno i duhovno.
Karate nudi:
* zdraviji način života
* bolju telesnu spremnost
* povećanje samopouzdanja
* postavljanje i dostizanje ciljeva
* povećanje zrelosti
* ustrajanost u svemu
* adaptiranje i prilagođavanje u zajednici.
Apelujemo na roditelje da podstiču decu na bavljenje sportom bilo koje vrste, a ako imaju želju i volju da se bave karateom kod nas u klubu su uvek dobrodošli novi članovi!
Upisi: Ponedeljkom, Sredom i Petkom od 20h do 21h u sali Doma kulture u Konjevićima
Informacije na tel: 062/ 81 – 86 – 875 – Marija Petković, majstor karatea prvi dan, bivši član reprezentacije SCG, evropski i svetski vicešampion, državni šampion JKA SHOTOKAN federacije Srbije.

Izvor: 032 info

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име