КО НЕМА СОКОЛА И КУКАВИЦИ СЕ ВЕСЕЛИ

Поводом напада на просторије СНС у Чачку у нашу редакцију је стигло саопштење из странке које преносимо у целини;

Ноћас су у строгом центру Чачка разбијенe просторијe Градског одбора Српске напредне странке. Није први пут да су дивљаци покушали да нас на овај начин уплаше. То се никад није десило, нити  ће се десити, јер сви који пролазе кроз ноћас разбијена врата страначких просторија, сви чланови СНС и бројни наши суграђани, немају страх и никад се нису повлачили пред било ким, а посебно не пред кукавицама са каменицама у рукама.

Забринути смо једино због чињенице да се овај напад догодио само неколико сати после јуначке борбе и досад невиђене храбрости коју је јуче пред очима целог света у Уједињеним нацијама показао председник Србије Александар Вучић, бранећи нашу Србију и српски народ, од безумних напада светских моћника, јер се са правом питамо какви то људи живе у нашем граду.

Знамо да је ово политички мотивисан напад, знамо и да мета нису била стакла на нашим просторијама, већ је ово још један напад на Милуна Тодоровића и чачанске напредњаке. Стакла ћемо заменити, истаћи још већу српску заставу, борити се као и Александар Вучић сваког дана, за сваког нашег суграђанина, за сваку нову фабрику, болницу, мост, нове путеве, вртиће, за развој и напредак нашег Чачка.

Ово хулиганско недело ће нас само још више ујединити и дати нам нову снагу да на предстојећим изборима убедљиво победимо и наставимо да водимо Чачак напред, а од надлежних органа очекујемо да открију и казне починиоце.

Не могу дивљаци да разбију и сруше, колико ми можемо да изградимо, зато драги Чачани идемо сви заједно и никад јаче у борбу ЗА ЧАЧАК СУТРА!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име