Kompanija „EUROTAY“ iz Kraljeva zapošljava 50 radnika

Firma „Eurotay“ traži pedeset radnika bez obzira na zanimanje i stepen stručne spreme. Radno iskustvo poželjno. Firma se nalazi u Adranima kod Kraljeva. (Adranska 113, Kraljevo)

Telefon: 064/364-35-05

E-mail: dusica.rakic@eurotay.com

Lice za kontakt: Dušica Rakić

Naziv posla: RADNIK U PROIZVODNJI

Broj traženih izvršilaca: 50 (pedeset)

Opis posla: šivenje, krojenje, mašinsko pranje, pakovanje, kontrolisanje kvaliteta, magacinski poslovi i poslovi viljuškariste

Obrazovanje: bez obzira na zanimanje i stepen stručne spreme

Radno iskustvo: poželjno

Vrsta zaposlenja: na neodređeno vreme

Uslovi rada: obezbeđena ishrana, obezbeđen prevoz

Mesto rada: Adrani

Poslodavac ima u planu obuku za kandidate bez radnog iskustva na navedenim poslovima.

Kandidati koji se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje, mogu da se jave svom savetniku kako bi dobili informaciju o zakazanom terminu i mestu razgovora sa poslodavcem.

Trajanje konkursa: 31.05.2021.

8 KOMENTARA

  1. Imao sam na preporuku zavoda intervju za pos’o u prostorijama u zavoda..i mislim da je proso dobro..i da želim raditi..i da treca smena najviše odgovara..medjutim kako vreme prolazi..izgleda da nezadovoljavam uslove Eurotay jer poziva nema..voleo bih da su mi rekli da ne cekam poštovao bih ih puno..bez obzira što sam želeo da radim u Eurotay i davnapredujem..ali nema izgleda šanse..jer dosad bi me zvali..ali ne..puno mi je žao..veli.poz.za tim Eurotay od Dejana Dimovski

  2. Baš mi je žao.i najgore cekanje bez da Vas obaveste..da ste odbijeni..jer da grešim zvali bi odmah da sam potreban..ili da žele me kao radnika..

  3. Zainteresovana sam za posao u Eurotay kompaniji,inace sam u radnom odnosu, pa me interesuje kako bi islo sa prelazom.Radila sam u proslosti u konfekcijama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име