Kundačina: Čačanski POKS je uz Gojkovića, iako je sam kriv što je smenjen

Odbornički kandidat POKS-a u Čačku Aleksandar Kundačina oglasio se saopštenjem povodom sukoba i podela u POKS-u. On kaže da je Gradski odbor u Čačku stao uz Žiku Gojkovića

Saopštenje prenosimo u celosti, bez ispravki:

Odavno više nije tajna da u POKS vlada opšte rasulo. Za to okrivljujem ubacene elemente i ex komuniste koji su nam preoteli Gradski odbor POKS Cacak. Zika Gojkovic je sam kriv sto je izvrsen puc jer nista nije preduzeo da do njega ne dodje iako je imao sve podatke sta se desava u stranci i koliko su duboko komunjare zadrle u nas monarhiste. Isti slucaj je i kod nas u Cacku.

Ja sam sa Gojkovicem potpisao sporazum i u Cacku sam trebao biti u prvih pet odbornika ali je sad ocigledno da je druga struja moje mesto zamenila sa Radulovivem poznatim pod pseudonimom Tranzit.

Skoro sam i napadnut u novim prostorijama u Dobravinoj ulici i zbog svega toga razmisljam da podnesem krivicnu prijavu protiv svih vinovnika i svih prevara od strane trenutnih vlastodrzaca u POKS Cacak. Zao mi je sto mi pravi monarhisti koji se vec duze vreme zalazemo za Kraljevinu smo sad u drugom planu zbog ovih ex komunista koji su preoteli POKS.

Meni se zale nasi clanovi da trpe svojevrsni mobing od strane Tranzita, a brzo je Radulovic zaboravio da mu je Petkovic davao paklo cigara i leba kad nije imao da jede. Imamo informacije i da mu je placeno bilo da lepi plakate a da je to vrljavo radio.

Zbog svega toga nasa struja u Cacku ce podrzati Gojkovica iako Petkoviceva zena zahteva od Gorana Petkovica da glasa za Mihailovica.

A inace imamo i osnovane sumnje i indicije zbog kojih Petkovic cuti na sednicama skupstine Cacka. Sumnjamo na neki vid trgovine, jer je simptomaticno da se sa Goran Petkovic dve godine nije javio za rec ni da ode do toaleta. Takvi lazni monarhisti koji trguju zarad sitnih interesa nam nisu potrebni. On i Radulovic treba da pokusaju u SKS da se aktiviraju, dobro bi bili prihvaceni.

2 KOMENTARA

  1. e bas si me nasikirao za koga ce glasati tvoja struja. Da ti SNS nije obezbedio glasove na oslednjim izborima niko ne bi ni cuo za tebe. Sad kad su poceli da pucaju ti bi da peres ruke , e prijatelju ne moze.

  2. Po izjavi i pogledu Aleksandra Kundačine sve se vidi…
    Hahaha
    Žiko ovakvi bolje da te ne brane.
    Kundačini je najbitnije da kaže da je on trebao da bude na 5.-om mestu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име