Kupališna sezona na gradskim bazenima i na Moravi otvara se 18. juna

Čačak – Kupališna sezona na gradskim bazenima SC „Mladost“ počinje 18.juna. U toku su završni radovi i priprema, a danas je obavljeno i punjenje bazena.

Prošle godine epidemija virusa korona oduzela nam je i kupanje na gradskim bazenima i Moravi, a ove godine kako kažu nadležni SC Mladost , kupališna sezona počeće 18.juna, ukoliko dozvole vremenski uslovi.

„U toku su završne pripreme za otvaranje kupališne sezone, koja startuje u petak 18.juna. Cena dnevne karte je 200 dinara, dok je sezonska karta četiri hiljade dinara. Radno vreme bazena je od 8.30 do 20 časova svakog dana. Biće organizovana spasilačka redarska služba, kao i do sada.“ – rekao je Stevanić.

Sve dosadašnje analize pokazuju da je voda Morave dobrog kvaliteta i da je dobra za kupanje.

„Mi planiramo u petak 18.juna da formiramo jezero i na gradskoj plaži i nadam se da neće biti problema i da će sezona biti u punom jeku”, zaključio je Stevanić.

Pored rashlađenja na gradskim bazenima, SC Mladost nudi i brojne druge sadržaje i sportske igre na svojim terenima. Biće organizovana i tardicionalna škola plivanja, krajem juna.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име