Kurs engleskog jezika za žene na selu

Град Чачак, на иницијативу Туристичке организације Чачка, финансирао је први пројкат у Србији из области родно одговорног буџетирања, који је намењен као подршка женама на селу, кроз различите врсте едукација, али и упознавања са примерима добре праксе.

Градоначелник Чачка Милун Тодоровић поделио је данас сертификате полазницама курса енглеског језика, који је реализован у оквиру овог пројекта. Тодоровић је овом приликом нагласио да је едукација из различитих области власница пољопривредних газдинстава и сеоских туристичких домаћинстава на подручју Чачка, од изузетног значаја за њихов успешан развој у областима којима се баве.

Курс енглеског језика је једна од пројектних активности  за полазнице, који је реализован у претходним месецима у језичкој школи „Blackbird“ у Чачку, а који ће полазницама омогућити ефикасније пружање и подизање квалитета услуга, које су усмерене ка иностраном тржишту.

Кроз овај пројекат, организована је студијска посета Словенији, где су представљени примери добре праксе. Припремљен је материјал за сајт, као и електронске брошуре и ново. штампано издање на тему понуде у области руралног туризма.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име