Logvinov: Nisam pretio Dverima, oni ni kombi ne mogu da napune

„Ovih dana društvenim mrežama se širi video snimak koji je u medije plasiran iz privatne viber grupe. Akteri Logvinov i Bugarski su sistemski provocirani od strane pojedinaca u toj privatnoj viber grupi, pri tom vredjane su im porodice po raznim osnovama kao i ostalim Čačanima koji imaju drugačije političke stavove a sve u cilju da naprave neki gaf kako bi ga opozicija zloupotrebila zarad jeftinih političkih poene“ , kazao je jedan od članova grupe i dodaje; „Voleo bih da su gradjani imali priliku da čuju ostale gadosti i pogan rečnik kojim se opozicija služi ali to bi bilo previše čak i za tabloidne novine“ – zaključuje naš sagovornik.

Šta o svemu tome ima da kaže i osoba čiji je privatni snimak zloupotrebljen od strane lica koja su mu vredjala porodicu i stavljali najgore etikete pročitajte u tekstu.

„Povodom klipova koje smo poslali u Viber grupu koju vode Željko Damljanović iz Holandije, Mirko Poledica (bivši fudbalski reprezentativac Srbije) i Miroslav Perišić rodom iz Trepče, koji trenutno živi u Americi. U pomenutu Viber grupu se na silu ubacuju građani Čačka, među kojima smo se našli i mi. Svrha same grupe je da maltretira građane Srbije, a prvenstveno građane Čačka. Unutar grupe se vređaju porodice, psuju majke, neretko se pominju i deca. I tako iz dana u dan. Cilj svega je da se vređaju i omalovažavaju građani koji podržavaju vlast i Srbiju.
Moj govor na video-klipu se isključivo odnosi na Damljanovića i njegovog bota takozvanog Lakirera, koji je proistekao zbog uvreda na sopstveni račun. Uvrede su došle ničim izazvane, a to se ne dešava prvi put na ovoj grupi. Uvrede na moj račun i račun porodice ponavljaju se svakodnevno, izazvane samo jednom činjenicom, a to je podrška predsedniku Vučiću i gradonačelniku Todoroviću, što je legitimno pravo svakog građanina Srbije, prozivka se ne odnosi na opoziciju, a naročito na Dveri koji su meni lično nebitni jer ih ukupno ima za jedan kombi i to sve sa odbornicima“. – naveo je Logvinov.

Tekst: A.J.
Foto: Fejsbuk
Izvor: 032info

5 KOMENTARA

  1. vredjanje porodice je prvi poceo bas taj Igor sa svojih 12 tel i 15 laznih profila uz pomoc osoba alkoholisanih i sumnjivoh morala koje je nagovarao da to rade pod njegovom komandom… tako da taj gospodim najmanje ima prava da bilo sta prica. Sramota

  2. Igor je se obraćao konkretno Željko Damljanovicu i još nekom samozvanom Lekleru. i to samo što su mu vređali porodicu.A Bugarski profesor istorije miroljubiv covecic takođe se obraćao Damljanovicu i njegovim istomisljenicima misleći da ih pobije dokazima šta je uradila do sada vladajuća stranka,misleći na puteve,infrastrukturu,obdaništa,škole,sportske terene a šta je uradila opozicija koja je bila na vlasti već ništa sem što je unazadila zemlju

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име