Marko Parezanović uputio otvoreno pismo Draganu Đilasu

Poslanik Srpske napredne stranke Marko Parezanović oglasio se, kako je naveo, otvorenim pismom predsedniku Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu, povodom aktuelnih političkih dešavanja u zemlji.

Parezanovićevo saopštenje prenosimo u celosti:

Ovaj Dragan Đilas koji plače zbog toga što mu je neko sa razglasa rekao da je lopov, je isti onaj Dragan Đilas koji je policajcu na dužnosti pretio otkazom, jer ga je zaustavio u žutoj traci. Uz komentar „tvoje je kad vidiš da idem na svadbu da me pustiš“. Ako niste znali i taj policajac ima decu, roditelje…

Napadi na decu su za apsolutnu osudu. Jedini je problem u tome što Đilas Dragane, tvoju decu niko nije ni pomenuo. Niko u Srbiji ne zna ni kako ti se zovu deca, ni koliko godina imaju, kako izgledaju, niti koju školu pohađaju ili u kojoj stranoj zemlji studiraju. Neka čitaoci razmisle znaju li bilo šta od gore navedenog. Ja sam na to navikao, jer si isti narativ koristio u našem sudskom procesu kada si koristio svoju decu u tužbi protv mene, iako ja nikada nisam ni pomislio da ih pomenem u bilo kom kontekstu.

Sa druge strane, zahvaljujući tebi Đilas Dragane i tvojim političkim hijenama, građani Srbije su nebrojeno puta mogli čuti da je Vučić svoju majku izvukao iz RTS-a za vreme bombardovanja, što je dokazana laž. Mogli su Dragane da pročitaju da i da je Vučićev otac zapravo neki Albanac, a da mu je brat najveći kriminalac u Evropi i narko diler koji reketira celu Srbiju. Tačno su mogli da znaju u koju školu idu Milica i Danilo, sa kim se druže i kad je Danilo popio neku više u gradu. I kad tvoji botovi Vučićevoj deci priželjkivali rak, respirator, silovanje i ubistvo, ti tako emotivno uplakan, bio si gde tačno?

Drugim rečima bolelo te je nešto između dva kolena, baš kao i kada je tvoj klovn Sergej nečije sestre, ćerke i majke nazivao kurvama, raspalim droljama i fuksama. I kada je pretio pišanjem po grobovima i razvlačenjem po ulicama. Jer si ti Đilas Dragane jedno samoživo, sebično i licemerno biće.

E zato ti ništa od gore nabrojanog i nije smetalo. Zato nisi imao nikakav problem da svoje bahate aktiviste pošalješ pred dom Gorana Vesića. Danas ćutiš kada tvoji mediji podmuklo i pokvareno povezuju Danila sa Kavačkim klanom. Stojiš iza objavljivanja imena i slika aktivista SNS i njihovog etiketiranja, ponižavanja i svakodnevnog vređanja, jer misliš da ćemo da se uplašimo. Jer za tebe tuđa deca nisu bitna. Bitno je da po svaku cenu isceniraš građanski sukob, ali budi siguran da se ljudi u Srbiji neće sukobljavati da bi se ti vratio na vlast.

Kao sto vidis Đilas Dragane, nisi ti nimalo sentimentalan tip, čim te baš nista od ovoga nije pogodilo. Pa nisi postao naprasno sentimentalan ni u nedelju, da se ne lažemo. Ne, ti si glumatao, na reči „Može“ svog kamermana. I to je sve. I to su uradio bas lose. Za tako lošu glumu se, ne samo pada na prijemnom na akademiji, nego se dobija i dozivotna zabrana da polazes ponovo. Sa takvim talentom mozes samo u Velikog brata, u rijaliti koji si baš ti doveo u Srbiju. Tamo mozeš i da pobediš, jedino tamo.

Marko Parezanović, narodni poslanik

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име