Meštani Ljubića rekli „DA“ na ponovljenom glasanju za referendum

Povodom ponovljenog glasanja za referendum, na biračkom mestu 47, javnosti se obratio Milun Todorović, gradonačelnik grada Čačka. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti.

Na ponovo održanom glasanju za referendum, na biračkom mestu 47 u Čačku, ostvaren je izuzetan rezultat, kako u pogledu izlaznosti birača, tako i u odnosu prilikom izjašnjavanja na postavljeno referendumsko pitanje.
Za promene Ustava, koje se isključivo odnose na nezavisnost sudstva i samostalnost tužilaštva, glasalo je 75% birača.

Ovakav rezultat pokazuje koliko je bilo važno građanima dodatno razjasniti suštinu i značaj izjašnjavanja o promenama Ustava, što je pre svih, tokom prethodne sedmice, učinio predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.
Po veoma hladnom vremenu, građani LJubića su pokazali kome veruju i da se sve što se kreće napred ne može zalediti. Neizmerno im hvala na ovako iskazanoj podršci.

Sa ogromnom energijom, spremni na još jači rad, željni novih uspeha za Srbiju, očekujemo 3. april, kada ćemo na sudbonosno važnim izborima, pokazati da nema povratka u prošlost, već da je želja građana Srbije i Čačka, da zajedno pobeđujemo i idemo napred.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име