Migranti u Čačku samo u Boškovoj mašti

Javnost u Čačku se još nije oporavila od šoka koji su izazvali Obradovićevi saučesnici kada su najavili lažnu „gej paradu“ na kojoj su inače bili jedini šetači. Nova laž koju ovih dana plasiraju pripadnici Dveri je da će se u Čačku graditi centar za migrante.

Stara Obradovićeva laž koju Čačani još nisu zaboravili

Tim povodom, javnosti je se obratio Milun Todorović, gradonačelnik Čačka, demantujući laži koje je Obradović plasirao kako bi zaplašio javnost i skrenuo pažnju na sebe a sve zarad jeftinih političkih poena koji će svom prilikom i ovaj put izgubiti.

Milun Todorović, gradonačelnik Čačka

„Grad Čačak niti planira gradnju centra, niti ima određenu lokaciju za te namene, ali naravno da ćemo učiniti sve ono što je neophodno da kao solidarni i humani ljudi, hrišćani pre svega, pomognemo tim ljudima koji su u velikoj nedaći. Da li je to hrana, da li je to sanitetski materijal, zbrinjavanje u ustanovama, naravno da ćemo pomoći u svakoj prilici. Ali, ponavljam, nikakav plan niti postoji, niti je postojao da Čačak bude bilo kakav centar za prihvat migranata.“ – naglasio je Todorović.

Izvor: 032 info

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име