Miloš Obrenović (POKS): Sve nas je više! Promeniti naziv ulice Bate Jankovića u Đenerala Draže Mihailovića

Kako se navodi u saopštenju GO POKS-a u Čačku, zbog velikog interesovanja i želje naših sugradjana predstavnici stranke okupili su se ispred prostorija stranke i krenuli sa akcijom potpisivanja peticije koja ima za cilj da jedna od glavnih ulica u Čačku ponese ime Djenerala Draže Mihailovića!

Foto: 032info

„GO POKS Čačak zvanično će proslediti zahtev Komisiji za odredjivanje naziva ulica, da ulica Bate Jankovića promeni ime u ulicu Djenerala Draže Mihailovica! Iskoristili smo i priliku da popričamo sa sugradjanima oko problema na lokalnom nivou i kako i na koji način da im pomognemo! Zahvalio bih se svima koji su dosli i pomogli oko organizacije i onima koji iz opravdanih razloga nisu danas bili tu sa nama, ali će biti u nekim narednim akcijama.Svakim danom nas je sve više i više i zbog toga bih iskoristio i ovu priliku da pozovem sve ljude, svoje sugradjane, koji to žele da nas posete za standom i svojim potpisom daju doprinos našoj borbi!“ – rekao je Miloš Obrenović, šef odborničke grupe POKS-a u Čačku.

Foto: 032info

Akcija potpisivanja peticije će biti organizovana u narednih mesec dana, a gradjani će biti blagovremeno obavešteni o tačnom mestu i vremenu organizacije iste.

Foto: 032info

Aktivisti POKS-a okupljenima su delili pasoše buduće Kraljevine Srbije.

2 KOMENTARA

  1. Rođen sam u toj ulici pre 58 godina,treba promeniti ime tog zlikovca i ubice ali ne davati ime ni jedne osobe,u toj ulici se nalazi hala KK“BORAC“ i trebalo bi ime ulice posvetiti košarci ili čačanskim košarkašima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име